Bij onze dienstverlening ligt de focus altijd op de volgende systemen.

 

Domoticom heeft hiermee in meer dan 10 jaar veel ervaring opgedaan in uiteenlopende projecten.

Domotica

Meer comfort, meer veiligheid, meer energiebesparing: De vraag naar gebouwbeheersystemen neemt voortdurend toe

Of het nu over een eengezinswoning of een kantorencomplex gaat, de vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van luchtbehandeling, verlichting en toegangscontrole neemt toe. Tegelijkertijd wordt het efficiënter gebruik van energie steeds belangrijker. Meer comfort en veiligheid gekoppeld aan een lager energieverbruik kan alleen met intelligente besturings- en controlesystemen.

KNX

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. KNX is een communicatieprotocol dat men kan gebruiken om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen. Het gaat daarbij om uiteenlopende installaties; van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio en video, slimme energiemeters en zelfs witgoed, zoals wasmachines of wasdrogers.

eNet

eNet is een draadloze oplossing bedoeld voor renovatie van bestaande gebouwen. Er is dus geen hak & breek werk of nieuwe bedrading nodig bij de aanleg van een eNet installatie.

 

 

 

 

Meer informatie

inbraak & brand detectie

beveilig uw huis of kantoor met de modernste detectie technieken

beweging, glasbreuk, ramen/deuren/poorten, betreding van uw perceel (druk leiding), en nog veel meer.

Jablotron

Of uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen nu machines of computergegevens zijn, het is noodzakelijk ze te beveiligen. Dankzij het JABLOTRON 100+-alarmsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongeautoriseerde toegang. Bovendien kunt u met de MyJABLOTRON-app op afstand de verlichting of toegangshekken bedienen.

De Jablotron centrale kan volledig worden geintegreerd met bv KNX. Zo kan bv de verwarming worden uitgeschakeld als het raam in een ruimte open staat, of alle lichten aan bij inbraak of brand. De mogelijkheden zijn eindeloos.

meer informatie

deur communicatie & toegangscontrole

Zien wie er aan belt, controleer wie er binnen komt Voor woning, apartementencomplex of utiliteit.

koppelen met touchscreen of telefooncentrale, bedienen met een app, schakel door naar een andere vestiging, mobiele telefoon of telefoon service als de recpetie niet bemand is.

GIRA

Het Gira deurcommunicatiesysteem biedt oplossingen voor alle wensen binnen en buiten. Het assortiment omvat deurintercom-installaties passend bij de prachtige Gira design seriess, videofunctie, sleutelloze toegangscontrole, flexibele bedieningsmogelijkheden door integratie in IP-netwerken en nog veel meer.

 

 

Axis

Axis is vooral bekend om hun professionele camera’s. Sinds enige jaren heeft Axis ook een intercom lijn welke naadloos kan worden geintergreerd met Axis camera’s. Desgewenst te combineren met kaartlezer voor toegangscontrole.
De Axis intercom werkt volledig over het netwerk, en word gevoed door PoE. De camera dienst tevens als beveiligingscamera welke elke beweging opneemt.

 

Meer informatie

2N

 

Het Tsjechisch bedrijf 2N maakt intercom systemen voor vele toepassingen, flexibel, veelzijdig, en vooral: te integreren in systemen als VoIP telefoon centrale, digitale receptie, gebouw automatisering, etc.
2N is onlangs over genomen door Axis, waar wij onze camera systemen van betrekken.

 

 

Meer informatie

Camera observatie

Wat gebeurt er (en wat is er gebeurd) in en om uw pand. Camera’s leggen elke beweging vast, zelfs in het donker.

live meekijken, eenvoudig een event (bv beweging) terugzoeken, koppelen met een meldkamer, integratie in andere systemen.

AXIS

Axis is op de proffesionele markt een bekende speler, met innovatieve en qualitatief hoogwaardige producten die door hun veelzijdigheid aan functies (bv een complete API) goed laten integreren in totaal oplossingen. Voor elke toepassing is er een specifieke camera van Axis.

 

 

Hikvision

Hikvision is de grootste fabrikant op het gebied van camera bewaking. Met een team van 16.000 R&D medewerkers staat Hikvision garant voor kwaliteits producten boordevol slimme functies. Voor een kleiner budget is Hikvision een prima alternatief voor Axis, ons top merk.

 

 

Meer informatie

Netwerk & Wifi

uiteindelijk moeten alle system en apparaten met elkaar en met de buitenwereld (internet) kunnen communiceren. Het netwerk vormt de ruggengraat van alle gebouw automatisering.

Daarbij is een goede Wifi dekking en een goede beveiliging erg belangrijk.

Ubiquity

 

Ubiquity, een amerikaanse fabrikant van netwerk apparatuur, levert ons alle componenten die nodig zijn om een complete netwerk oplossing te realiseren. Door het ver doorgevoerde centrale beheer kunnen wij uw netwerk op afstand monitoren en beheren. Van Ubiquity gebruiken wij vaak hun switches, routers, firewalls en Access-points.

meer informatie 

Entertainment (audio & video)

Muziek is belangrijk in ons leven, thuis, maar ook op de werkvloer. Muziek in elke ruimte, streamen van bv Spotify of je eigen muziek collectie.

Daarbij is een goede Wifi dekking en een goede beveiliging erg belangrijk.

Sonos

Het welbekende Amerikaans merk Sonos maakt connected, multi-room audio systemen van hoge kwaliteit met een ongekend bedieningsgemak.
Gecombineerd met staande, hangende of ingebouwde speakers is dit een genot voor uw oren.

Sonos kan volledig worden geintegreerd in onze domotica oplossingen gebasseerd op KNX.

 

meer informatie 

Bowers & Wilkins

Ofwel B&W, een britse loudspreker fabrikant die al heel wat jaren ervaring heeft in het ontwerpen en fabriceren van speakers in alle soorten en maten. Voor de woonkamer, de thuis bioscoop, of op kantoor. Van achtergrond muziek tot concertzaal ervaring.

 

 

 

meer informatie

Andere systemen waarmee wij werken en kunnen integreren zijn: