Een touch-screen is een zinvolle toevoeging. Terwijl U de tasters op de muur gebruikt voor de meest voorkomende acties, doet het touch screen dienst als centraal bedieningspaneel.

Andere handige functies:

  • overzicht beveiliging camera’s
  • bediening Multi-room audio systeem
  • inzicht energie verbruik d.m.v.v. cijfers en grafieken
  • geïntegreerde intercom post
  • informatie over weer, nieuws, etc.

 

touch screen formaten variëren van 9″tot 19″

 

 

De touchscreens van GIRA zijn er in 3 formaten.

Ze zijn geoptimaliseerd om samen te werken met de GIRA HomeServer.

Met de Gira Interface, de bedieningsinterface van de Gira HomeServer, kan innovatieve huistechniek spelenderwijs worden bediend. De menubesturing is intuïtief en begrijpelijk: alle functies zijn binnen twee niveaus bereikbaar. Aanvullende detailinformatie en bedieningselementen worden in een pop-upvenster weergegeven. Dat zorgt voor optimaal overzicht en een comfortabele bediening via het touchscreen – met slechts één vinger.

De Busch-ComfortTouch® brengt de functies van een woningsturing en een informatie- en entertainmentcenter samen in een mooi design. Met het Busch-ComfortTouch® schakelt of dimt u het licht, bedient u de jaloezieën, regelt u de kamertemperatuur of schakelt u scènes bestaande uit een combinatie van deze functies – zelfs per afstandsbediening. U verhoogt de veiligheid van uw huis door de aanwezigheidssimulatie en door alarm- respectievelijk informatiemeldingen.

Als u wilt weten wie er voor uw huis staat, schakelt u de buitencamera in en u heeft altijd een veilig gevoel. Als extra kunt u een audiospeler voor MP3-bestanden en een videospeler voor de weergave van films gebruiken.U kunt spraak- en grafische berichten achterlaten voor uw huisgenoten, e-mails bekijken, actuele beursberichten volgen, een blik op de weersverwachting of op de actuele filemeldingen werpen of u alleen maar laten wekken. En dat alles met een intuïtieve touchbediening, ondersteund door een nieuw kleurbegeleidingssysteem.

Divus maakt compacte innovatieve touchscreens voor samenwerking met de GIRA HomeServer, of stand-alone.
De Mirror verandert in een spiegel als het beeld uit gaat na enkele minuten.