THINKA koppelt KNX aan Apple HomeKit en creëert daarmee nieuwe functies voor de bewoners zoals: Bediening door Siri, gebruik van TouchID voor authenticatie en Geofencing

Zeg tegen Siri wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld: zet de eettafel lamp op 80%. De opdracht wordt via HomeKit doorgestuurd naar Thinka, waar de opdracht vertaald wordt naar een KNX commando.
 Statusmeldingen vanuit KNX worden vervolgens door Thinka weer terug gegeven naar HomeKit. Zo is het dus ook mogelijk een status op te vragen, of een lamp ‘hoger’ of ‘lager’ te zetten. Vanuit HomeKit kunt u anderen uitnodigen om Thinka te gebruiken.
Voor meer informatie:  https://thinka.eu/product-info.html

Met de Gira HomeServer/FacilityServer app kan de volledige gebouwentechniek gemakkelijk mobiel worden bediend – met iPhone, iPad, iPod touch en met Android apparatuur. De app voor aansturing van de Gira HomeServer en de KNX/EIB installatie in huis presenteert zich in het uniforme Gira Interface-design. Zo zijn, onafhankelijk waar vandaan, alle functies eenvoudig toegankelijk en is de complete gebouwentechniek altijd in beeld.

Xxter is de nieuwe manier om met één mobiele app uw volledige huis te kunnen bedienen. Met xxter verandert u eenvoudig de licht- standen, doet u de deur open zonder uit uw stoel te komen of kijkt u tijdens vakantie of thuis nog alles in orde is. Veilig, simpel en snel.