Alles bedienen zoals U dat gewend bent, met een schakelaar op de nuur. Maar dan wel een inteligente schakelaar, met ingebouwde thermostaat voor het regelen van de temperatuur per ruimte.

Ze zijn er in alle vormen en kleuren, met veel en weinig knoppen, met en zonder display, klassiek, modern, kortom, voor elk interieur een passende bediening. Want dankzij de KNX standaard bent U vrij in uw keuze.

Eelectron heeft een reeks bijzonder mooie KNX tasters, in werkelijk elke kleur of design verkrijgbaar. Zelf ontwerpen is ook mogelijk. Verkrijgbaar met LCD en ingebouwde thermostaat

De tasters van GIRA zijn verkrijgbaar in aluminium, edelstaal, wit en antraciet. De tekst kan op speciale labels achter de toetsen worden geplaatst. Nog mooier is de ingegraveerde tekst in bv aluminium of edelstaal. Ook beschikbaar met geïntegreerde thermostaat

De Piano, van het merk Lithos, onderscheidt zich door zijn fraaie design.
Een unieke taster welke volledig te integreren is binnen uw KNX installatie.

 ‘Simplicity is the ultimate sophistication’. Dat is de gedachte bij het ontwerp van de strakke tasters van Basalte. Gemaakt van echte massieve materialen ogen ze elegant en stijlvol.

De BI.Q serie van Berker (by Hager) past met zijn solide en strakke design in massief RVS uitvoering vooral in een strak interieur. Maar in andere kleuren, zoals wit, zwart, en zelfs goud, is de BI’Q overal toe te passen. Ook de TS glas serie is erg mooi.

Busch-Jaeger tastsensoren zijn er in standaard maat 55×55, maar ook in een groter luxe formaat.

De Prion serie is modulair van opbouw, waardoor verschillende combinaties van draaiknop, drukknop en LCD kan worden gemaakt.